لگن – دستشویی میلادی نگهداری دیوار خواندن

لگن – دستشویی: میلادی نگهداری دیوار خواندن نامه های چوبی رومی ها دیوار هادریان لوح های چوبی

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار علمی و آموزشی تغییرات آب و هوایی مواد مغذی برنج را از بین می برد

    محققان دانشگاه توکیو با ردگیری فرآیند رشد برنج و آزمایشات میدانی در ژاپن و چین دریافتند با زیاد کردن تمرکز دی اکسید کربن در اتمسفر زمین، ارزش غذایی برنج کم کردن

    تغییرات آب و هوایی مواد مغذی برنج را از بین می برد

    تغییرات آب و هوایی مواد مغذی برنج را از بین می برد

    عبارات مهم : محققان

    محققان دانشگاه توکیو با ردگیری فرآیند رشد برنج و آزمایشات میدانی در ژاپن و چین دریافتند با زیاد کردن تمرکز دی اکسید کربن در اتمسفر زمین، ارزش غذایی برنج کم کردن می یابد.

    به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، در این تحقیقات با استفاده از خطوط لوله، حسگرهای باد و گاز، مقادیر مختلفی از دی اکسید کربن به صورت کنترل شده است در چند مزرعه برنج منتشر شد و سپس نمونه برنج به دست آمده از این مزارع مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

    در این بررسی ها میزان آهن، روی، پروتئین و ویتامین های B1، B2، B5 و B9 در هر نمونه از برنج اندازه گیری شد. نتیجه های این بررسی ها ارتباط معکوسی را میان دی اکسید کربن و کیفیت مواد غذایی برنج نشان داد.

    تغییرات آب و هوایی مواد مغذی برنج را از بین می برد

    در بسیاری از کشورهای در حال توسعه و جوامع فقیر کشورهای توسعه یافته، برنج علاوه بر تامین انرژی، منبع مهم تامین ویتامین و پروتئین بسیاری از مردم هست. در کشورهای بنگلادش، کامبوج، اندونزی، میانمار، ویتنام، لائوس و ماداگاسکار مجموعا 600 میلیون نفر نیمی از انرژی و پروتئین موردنیاز روزانه خود را از برنج تامین می کنند.

    به اعتقاد محققان به منظور تامین نیاز مردم با وجود تغییرات آب و هوایی زمین، مورد نیاز است محققان و کشاورزان گونه های تازه برنج را پرورش دهند که دارای کیفیت بالاتر و موادمغذی زیاد باشند.گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Science Advances انتشار یافته است.

    محققان دانشگاه توکیو با ردگیری فرآیند رشد برنج و آزمایشات میدانی در ژاپن و چین دریافتند با زیاد کردن تمرکز دی اکسید کربن در اتمسفر زمین، ارزش غذایی برنج کم کردن

    واژه های کلیدی: محققان | تحقیقات | پروتئین | ویتامین | دی اکسید کربن | تغییرات آب و هوایی | اخبار علمی و آموزشی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار